Fysiske Bitcoin-noter kan være rundt om hjørnet

En fysisk Bitcoin kan være på vej takket være Noteworthy, en opstart med fokus på at skabe top-of-the-line, bitcoin-backed notes.

Så du tror, ​​at BTC er digitale penge? Tænk igen, Bitcoin kan være ved at blive en fysisk ting.

En ny opstart arbejder på at skabe de første bitcoin-støttede pengesedler med det mål at gøre Crypto Trader egnet til offline-transaktioner og strømline oplevelsen for ikke-teknologikyndige brugere.

Startups navn er bemærkelsesværdigt. Det er et initiativ oprettet af den tidligere direktør for US Department of the Treasury’s Bureau of Gravering and Printing (BEP) Larry Felix og den grundlæggende formand for Bitcoin Foundation Peter Vessenes.

Bitcoin: Et fysisk kontantsystem til peer to peer

Bemærkelsesværdigt eneste og primære fokus ser ud til at bringe Bitcoin tilbage i den virkelige verden, selvom holdet endnu ikke har delt en fysisk prøve af, hvordan de agter at gøre det. Imidlertid lægger alle medlemmernes bestyrelsesmedlemmer og forklaringer, der deles på en officiel PR, stor vægt på Noteworthys tilbud.

”Hver seddel er udstyret med en sikker kryptografisk mikroprocessor, og udnyttelse af alle seddelindustriens højeste sikkerhedsfunktioner vil bemærkelsesværdige sedler se ud og føles som den bedste valuta, samtidig med at de giver den højeste kvalitet af digital sikkerhed direkte indlejret i hver Bemærk.”

Brugen af ​​sådan avanceret teknologi gør hver unik regning næsten umulig at duplikere, forfalske eller ændre. Ifølge bemærkelsesværdigt har regningerne samme kvalitets- og sikkerhedsstandarder som officielle fiat-sedler.

“Mens digitale aktiver bliver mere almindelige, mangler de stadig det niveau af tillid, fortrolighed og tilgængelighed, som en fysisk pengeseddel giver.” Bemærkelsesværdigt sagt.

Holdet udelukkede ikke muligheden for at arbejde på regninger, der repræsenterer andre kryptovalutaer – selvom de ikke specificerede, hvilke der er, og de nævner heller ikke metoden, hvormed de vil bakke værdien af ​​hver note.

Men … er det en god idé?

Ideen om en fysisk Bitcoin har svævet rundt i hovedet på mange kryptoentusiaster i nogen tid. En af de mest kritiske brugssager gælder steder med begrænset internetadgang. Netop i mere fattige områder, hvor den ikke-bankerede befolkning bugner, har internetadgang tendens til at være meget fattig, så kryptokurver har ikke plads til at vokse.

Nogle fysiske Bitcoin-initiativer er mere rettet mod samleobjekter end oprettelse af rigtige penge. For eksempel udsteder virksomheder som Titan Bitcoin mindemønter med nøglerne til en tegnebog med en vis mængde bitcoin indeni. Også nogle midler har eksperimenteret med fysisk støttede krypto-ETP’er og lignende tilbud for at give en vis priseksponering.

Imidlertid skal et værktøj som rigtige penge endnu ikke implementeres korrekt. Hvis bemærkelsesværdigt tager fart, vil det have en verden af ​​muligheder lige ved hånden.

Peter Vessenes udtrykte sin entusiasme og tillid til det bemærkelsesværdige hold. Han forsikrede, at hvis nogen vil lave Bitcoin-regninger, har dette firma det rigtige hold.

“Jeg tænker på dette projekt som” Bitcoin har hyret verdens bedste pengesedelteam … Da jeg begyndte at arbejde i Bitcoin, var 1 BTC mindre end $ 0,0005 værd. I dag diskuterer vi en pengeseddel på $ 50.000. Det er en utrolig ting, og jeg er meget begejstret for, at Larry, Manuela og Thomas giver det liv! “

Hvordan vil Bitcoin-samfundet fordøje denne idé? Det er svært at fortælle, især fordi mange crypto Bitcoin-tilhængere drømmer dag for dag om et kontantfrit samfund. Men i betragtning af at Bitcoin kun er et nyt, andet kontantsystem, er det måske ikke en skør ide at blive fysisk.

Et andet interessant spørgsmål er, hvordan folk kalder denne kontante version af Bitcoin, fordi der allerede er taget Bitcoin Cash.