eToro Kryptovalutaer

La oss være ærlige – du kom til denne eToro-anmeldelsen for kryptoer, ikke sant?

Det er ganske mange eToro anmeldelser på internett, men mange av dem ser ut til å haste gjennom “kryptovaluta”-delen av selskapet.

eToro er kjent for å være en av de første meglersidene som ville tilby sine brukere muligheten til å handle kryptovalutaer. Ikke bare det, men de tillater også CFD-basert kryptohandel. Når det er sagt, er ekte kryptovalutaer foreløpig kun tilgjengelig for handel for USA-baserte kunder.

Dette anses å være et veldig interessant forretningstrekk på grunn av hvor flyktige kryptovalutaer er. Prisene deres har rykte på seg for å være nesten uforutsigbare – dette gjør CFD-basert kryptohandel svært gunstig for kunden, men selskapet som tilbyr denne tjenesten (i dette tilfellet – eToro) må ha en veldig solid forretningsplan for å kunne tjene penger fra det.

Ut i fra ser det ut til at eToro har klart å lykkes – sammenlignet med alle andre meglere, tilbyr de brukere det bredeste utvalget av kryptovaluta-handelsalternativer tilgjengelig (både langsiktig og kortsiktig).

eToro anmeldelse: eToro kryptovalutaer.

Som jeg har nevnt tidligere, er dette for det meste kreditert deres valg om å introdusere “kopihandel”-funksjonen. Det er mange investorer som har analysert kryptovalutaer (spesielt de mer populære som Bitcoin eller Ethereum) helt siden de ble startet. Disse investorene tror vanligvis på kryptomyntens vekst og søker etter de mest gunstige tidsrammene for å investere.

Gitt det faktum at kryptovalutaer har opplevd en enorm vekst i popularitet de siste årene, er det flere og flere som leter etter måter å investere i dem. Det er forskjellige metoder du kan bruke, men de fleste av dem krever at du legger ned mange timer med forskning på emnet. Mange mennesker har ikke råd til dette, enten det er fordi de rett og slett mangler tid eller fordi det er et altfor bredt emne.

Dette er grunnen til at det er et godt alternativ å overlate investeringsbeslutningen til en person som har mange års erfaring innen feltet. Dette gjelder spesielt når du også kan velge eksperten du vil ha (basert på ytelsen). Investorene vet også at de vil motta en bonus for de riktige beslutningene de tar, som igjen motiverer dem til å investere forsiktig og klokt, og maksimere potensiell inntjening.

Hvorfor eToro?

Så nå som du vet om selskapets opprinnelse og dets kryptovaluta-scene … Hvorfor skal du velge å bruke det? Vel, fortsett å lese denne eToro-anmeldelsen og la oss finne ut av det!

På deres offisielle side lister eToro opp flere forskjellige grunner til hvorfor du bør stole på dem og begynne å handle på deres plattform så snart som mulig.

eToro anmeldelse

Det aller første selskapet garanterer er sikkerhet. Enhver god eToro-anmeldelse vil fortelle deg at når det kommer til megling, bør sikkerhet være en av toppprioriteringene.

De lover også et bredt utvalg av kryptovalutaer å velge mellom. Dette er sant – som jeg har nevnt tidligere, har eToro de fleste kryptovalutaene som er tilgjengelige for handel fra andre meglerfirmaer der ute.

Alle de andre fordelene som eToro tilbyr fører til en flytende brukergrensesnittopplevelse, gode transaksjonspriser uten skjulte avgifter og et generelt godt utformet nettsted.

Frem til dette punktet i denne eToro-gjennomgangen har du vært i stand til å se eToros fordeler og selskapets sterke sider. La oss ta en titt på noen av de vanligste klagene som selskapet mottar.